Kerneværdier

KVALITET
Hos Smartclipper er vores hovedfokus kvalitet. Vi har et kvalitetshold med kontrol af danskprojektledelse der sidder og tjekker alle fritlægninger og retoucheringer igennem, før det færdige produkt sendes ud til kunden.

PRISBEVIDST

Hos Smartclipper er du sikker på at få nogle af markedets bedste priser på fritlægninger af billeder og retoucheringer. Hjemmesiden er lavet med et gennemskueligt priskoncept, så du ikke oplever nogle uventede ekstra regninger.

ERFARING

Smartclipper har med 5 års erfaring kendskab til alle udfordringer. Vores tætte kunderelation er med til at sikre et godt samarbejde fra første kundekontakt til endelig levering af produkterne, og vi lover aldrig mere end vi kan holde.

ET BILLEDET SIGER MERE END 1000 ORD

Flotte og streamlinede produktbilleder er et must nu om dage. Vi optimerer dine billeder og håndterer tusinder af billeder hvert måned til nogle af danmarks førende webshops.

optimering

Bliv en del af vores brands

CR7 serie
Cristiano Ronaldo

Vi samarbejder til dagligt med førende webshops, fotografer og reklamebureauer
i Danmark. Vores senest projekt var at behandle alle billeder for Cristiano Ronaldo CR7 serie. CR7 serieren

bliver nu forhandlet i de største danske webshops som udenlandske.

Se website
Thirstforgreat
Carlsberg

Vi var med til at levere billederne til Carlsberg nye webshop Thirst for great. Derudover har vores retouhceringsafdeling i Brasilien designet kampagnen for deres nye øl lancering i 2017.

Se website
Kampagne
Caroline Flemming
Smartclipper har behandlet størstedelen af Caroline Flemmings kampagne med hendes nye lingeri serie. Generelt har vi lavet kampagne arbejdet med high-end retouch i vores afdeling placeret i Brasilien.
Se website
Allershop
Alller media A/S

Siden 2012 har vi været med indenover til at levere alle billederne til Aller webshop Shop.dk. Det har generelt været produktbilleder, og igennem et godt samarbejde har vi løbende fået referencer med opstart for andre virksomheder der har haft medarbejdere tilkoblet disse.

Se website
Enterprise tilbud

OM OS

Smartclipper har over 5 års erfaring og stor kærlighed til billedbehandling.

Det danske kontor er placeret i hjertet af København, og vi har kontor i Ho Chi Minh City, som tæller 26 designere der administrere vores daglige produktion af fritlægninger der tæller over 3.000 billeder om dagen i højsæsonerne.

I 2016 startede vi et kontor i Teresópolis, Rio de Janeiro med fokus på høj kvalitets retouchering af billeder. Vi gør en stolthed ud af at drive en sund og effektiv outsourcing produktion med håndtering af billeder for nogle af de største virksomheder i Danmark. Alle vores Lookbooks efterbehandles i Danmark af en grafisk retouchere.

Over årene har Smartclipper været indblandet i flere forskellige projekter som grundlægger af Danmarks største second-hand telefonkæde og loppemarked applikation der blev nomineret til Ivækstprisen 2013. Vi elsker at dele ud af vores kompetencer og ressourcer som kan være med til at styrke virksomheden.

Vores ambition er at levere hurtig, nemt og billig billedbehandling uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Vietnam

 .          .            .   

 

 

Kontakt os

Ring: 42 43 99 27 eller skriv til support@smartclipper.dk