Styrk dit brand med KISS – også på Facebook

By on februar 18, 2019 in Blog indlæg

Mit navn er Alexander Leo-Hansen og jeg skriver her et blogindlæg hos SmartClipper der omhandler lidt omkring design og online marketing. Jeg har selv min egen fotoblog, hvor du finder mere indhold vedrørende fotografering. Den finder du her: Alexanderleo.dk

I løbet af de seneste par år, er trenden med design af hjemmesider blevet noget lignende med ”jo vildere, jo bedre”. Man har ikke kunne få nok undersider på sin hjemmeside og indholdet var kun skrevet til Google, men ikke til selve læseren som besøger siden. Det er blevet in med popups i bunden, toppen eller i siden, som hungrer efter din e-mail eller telefonnummer. Siden er fyldt med 5+ forskellige farver, fordi det ser nice ud natten mellem fredag og lørdag.

3 Ecommerce fejl at undgå, ifølge videnskaben

By on januar 3, 2019 in Blog indlæg

Læsetid: 15 min

Vidste du at en person er mere tilbøjelig til at spise to stykker ost med huller, men kun et stykke hvis det er uden huller?

Opfattelse har en betydning

Vi ved alle at produkter sælger bedre på prangende sider med flotte billeder. Men selvom du har begge dele, kan du stadig miste eller forvirre kunderne med layoutet af dine produkter.

Når du tilbyder for mange produkt valg, fremviser for mange billeder af dit produkt, eller arrangere dit produkt uharmonisk, risikere du at overvælde kunderne. Du har ikke lyst til at lade dårligt design dræbe dine salg.

Dette indlæg kommer med forslag til at optimere din produkt fremvisning, når du laver en ecommerce hjemmeside, ved at tegne et billedet af den seneste banebrydende markedsanalyse.

billedeformater feature

Kend dine billedeformater: Forskellen mellem JPEG, GIF, PNG og TIFF

By on november 23, 2018 in Blog indlæg

Læsetid: 12 min

Medmindre du er grafisk designer eller konstant arbejder med grafisk design, er der nok en chance for, at du aldrig har haft nødvendigheden for at lære om de forskellige billede formater. Hvis du først lige er startet med at dykke ned i denne verden kan det virke overvældende at skulle vide forskellen på formaterne og hvad de bør bruges til. Heldigvis er der en metode til denne galskab.

reducere dine photoshop filer

De bedste trick til at reducere fil-størrelsen på dine photoshop filer

By on oktober 14, 2017 in Blog indlæg

Læsetid: 6 min

Når du deler en PSD fil med en klient eller bare vil reducere størrelsen på dit lager af produktbilleder, spiller størrelsen af filen ind. At spare så mange megabytes som muligt, hjælper dig med at spare tid på upload, så det er et kritisk tiltag mange glemmer at benytte. Hvordan gør du det så? Jeg vil prøve at forklare nogle af de bedste trick til hurtigt at reducere din Photoshop fil-størrelse. Vi får en del spørgsmål til hvordan det håndteres bedst når vi fritlægger billeder for vores kunder.

Før du prøver nogle af tricksene af, så gem arbejdet og dupliker det. Lad være at bruge nogle originale dokumenter da det kan reducere dine redigerings muligheder.